LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞVURU KABULÜ

3 Haziran 2016

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞVURU KABULÜ

amblem-b++y++k-min

Konu : Lefkoşa Otobüs Terminali’nde bulunan 16 nolu Dükkanın (Eski Eczane) kiralanması

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Otobüs Terminali’nde bulunan Dükkanın kiralanması ile ilgili başvuru kabul edilecektir.

Dükkanlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu Belediye Sarayı 3. kat, İşletmeler Şubesi’den ve http://www.lefkosabelediyesi.org/tr/  adresinden temin edilebilir.

Kira İhale Komisyonu, herhangi bir başvuruyu kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Başvurular en geç 09.06.2016 Perşembe günü saat 14.30 kadar LTB Binası Zemin Katta bulunan İhale Teklif Kutusuna atılacaktır.

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.