LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ ( Asmaaltı Bölgesi Yayalaştırma Projesi)

Çok sayıda etiketsiz ve tarihi geçmiş gıda ele geçirildi,gıda deposu muhürlendi
16 Ağustos 2017
LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPONSORLUK TEKLİF KABULÜ
17 Ağustos 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ

Asmaaltı Bölgesi Yayalaştırma Projesi

için teklif kabul edilir.

BU PROJENİN FİNANSMANI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR

1. İhale tahmini değeri 2,227,845.22 TL’dir. (KDV Hariç)

1. Bu ihaleye, 19/1998 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası gereği Encümene kayıtlı 1. ve 2. sınıf Teknik İşler belgesine sahip müteahhitler katılabilir.

1. İhaleye teklif verecek olanlar şartnameye göre istenen belgeleri (ihale katılım beyannamesi, geçici teminat mektubu, imza sirküleri veya imza beyannamesi, yetki beyannamesi ve şartname alındı makbuzu) ve/veya malzemelerle ilgili broşür, katalog ve şartname gereği istenen diğer tüm belgeleri teklifleri ile birlikte verecektir.

1. Geçici teminat miktarı İhale Katılımcısı tarafından, Geçici ve Kesin Teminat Mektupları ve Geçici Teminat Oranları Tüzüğü’nün 4(1). maddesindeki oranlar dikkate alınarak hesaplanacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Geçici Teminat olarak, 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen bankaların teminat mektupları veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Geçici Teminat mektubunun bitiş süresi en az 21/11/2017 tarihli olacaktır.

1. İhale dokümanları http://ihale.lefkosabelediyesi.org adresinden görülebilir. Ancak, Katılımcıların, ihaleye katılabilmesi için Belediye veznesine yatırılacak KDV dahil 1,000 TL karşılığında ihale CD dosyasını Projeler ve Emlak Şubesi’nden almaları gerekmektedir. Daha önce (18/5/2017 tarihinde) açılmış olan ayni ihalenin dosyasını (CD’yi) satın alan müteahhitler yeni ihale dosyasını (CD’sini) ücretsiz temin edebilirler.

1. Teklifler en geç 21/09/2017 saat 14:00’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

1. İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.