LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ

LTB 70 işyerini denetledi
25 Eylül 2017

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ

KERMİYA POMPA İSTASYONUNA 500 MM BORU DÖŞEME ve YENİ ARITMA TESİSİNE 400 MM HDPE KANALİZASYON BORU DÖŞEME İŞLERİ YAPIM PROJESİiçin teklif kabul edilir.

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ

için teklif kabul edilir.

BU PROJENİN FİNANSMANI

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ  TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR.

İhale Tarihi:  25 Eylül 2017

İhale No     :           28/2017

1. İhale tahmini değeri: 184,259.00 TL’dir.  (KDV Hariç)

1. Bu ihaleye, 19/1998 sayılı Yapı İnşaatı ve Teknik İşler Müteahhitleri Kayıt ve Denetim Yasası gereği Encümene kayıtlı 1.sınıf, 2.sınıf, 3.sınıf ve 4.sınıf Teknik İşler Sınıfı belgesine sahip müteahhitler katılabilir.

1. İhaleye teklif verecek olanlar şartnameye göre istenen belgeleri (verilen iş programı,mali form, ihale katılım beyannamesi, geçici teminat mektubu, imza sirküleri veya imza beyannamesi, yetki beyannamesi ,şartname alındı makbuzu) ve şartname gereği istenen diğer tüm belgeleri teklifleri ile birlikte verecektir.

1. Geçici teminat miktarı İhale Katılımcısı tarafından, Geçici ve Kesin Teminat Mektupları ve Geçici Teminat Oranları Tüzüğü’nün 4(1). maddesindeki oranlar dikkate alınarak hesaplanacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Geçici Teminat olarak, 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen bankaların teminat mektupları veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. Geçici Teminat mektubunun bitiş süresi en az 11 Aralık 2017 tarihli olacaktır.

1. İhale dokümanları http://ihale.lefkosabelediyesi.org adresinden görülebilir. Ancak, Katılımcıların, ihaleye katılabilmesi için Belediye veznesine yatırılacak KDV dahil 200 TL karşılığında ihale CD dosyasını .Kanalizasyon Şubesi’nden almaları gerekmektedir.

1. Teklifler en geç 10 Ekim 2017 Saat 13.00’e kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

1. İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.