Lefkoşa Türk Belediyesi faaliyet ve hizmetlerini “Başkent Lefkoşa” gazetesi ile de duyuracak

Basın toplantısı
24 Temmuz 2013
bes1
Fellahoğlu: “LTB’nin normalleşmesi için dayanışma,sabır ve ortak hareket gereklidir”
24 Temmuz 2013

gazete

Sıfır maliyet ile hazırlandı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) gerek faaliyetlerini, gerekse de halka verdiği hizmetleri daha iyi anlatabilmek adına aylık gazete çıkardı. “Başkent Lefkoşa” ismi ile yayınlanan gazete halkın yoğun olarak uğradığı kamusal alanlar yanında çeşitli kurum ve kuruluşlara ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Mesarya Ajans bünyesinde hazırlanan Başkent Lefkoşa Gazetesi, gerek sayfa dizaynı, gerek baskı, gerekse de dağıtımında LTB’ye herhangi bir maliyet oluşturmayacak.

Editörlüğünü LTB Basın Birimi personellerinin yaptığı gazete renkli ve 16 sayfadan oluşuyor.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..