“Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanları Anı Satranç Turnuvası” 7 tur olarak yapılacak

dren
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, drenaj hatları ile ilgili sürdürülen projeye büyük önem veriyor
22 Ocak 2014
tem
Kaymaklı Mezarlığı törene hazırlanıyor
23 Ocak 2014

satranc

LTB Spor Kulübü’nün ikinci etkinliği satranç

Bir süre önce Genel Kurulu’nu yaparak faaliyetlerini tekrar aktif hale getiren Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Spor Kulübü sportif etkinliklerine devam ediyor.LTB Spor Kulübü masatenisinden sonra ikinci etkinliğini satranç branşında düzenliyor. LTB Spor Kulübü ve Lefkoşa Satranç Derneği işbirbirliğiyle 24 Ocak-7 Mart 2014 tarihleri arasında “Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanları Anı Satranç Turnuvası” düzenleniyor.
7 tur üzerinden oynanacak ödüllü turnuvanın açılışı ve merhum başkan Bodamyalızade Mehmet Şevket Bey anısına yapılacak ilk turu 24 Ocak Cuma gecesi saat 19:00’da Lefkoşa Satranç Derneği’nin Ortaköy’deki lokalinde gerçekleşecek. Herkese açık olan ve son başvuru tarihi 23 Ocak Perşembe saat 17:00 olan turnuvaya katılmak isteyenler Halil Tozakı(05428533161) veya Hasan Akgün(05338557442)e ulaşıp kayıt yaptırabilecek. LTB Spor Kulübü’nün ilk olarak 15 Ocak Çarşamba günü merhum LTB çalışanı Mehmet Zubi anısına çalışanların katıldığı bir masatenisi turnuvası gerçekleştirmişti.