Lefkoşa Mezerlığı bayrama hazır

21 Ekim 2013

Lefkoşa Mezerlığı bayrama hazır

mezar

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) vadandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için aralıksız çalışıyor.

Bu kapsamda Lefkoşa Türk Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yapılacak kabir ziyaretleri için Lefkoşa Mezarlığı’nda başlattığı yoğunlaştırılmış temizlik çalışmalarını tamamladı.

Halkın rahatça kabir ziyaretlerinde bulunabilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında kabirlerin etrafındaki yabani otlar ve çöpler temizlenerek çevre düzenlemesi yapıldı. Bu çerçevede açıklama yapan LTB yetkilileri bayramda olanaklar dahilinde Lefkoşa Mezarlığı’na su verileceğini kaydetti. Bunun yanı sıra kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlar ihtiyaç duymaları halinde LTB’nin Defin İşleri Birimi’önünde bulunduracağı su tankerinden faydalanabilecek.