Lefkoşa Maratonu’nda heyecan da kayıtlar da artıyor

Haspolat’a önemli yatırım
19 Ekim 2017

Lefkoşa Maratonu’nda heyecan da kayıtlar da artıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor, SOS Çocukköyü Gülüyor” Maratonu heyecanı yaklaşırken büyük organizasyona katılım sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Gerek şahıs gerek grup olarak gerekse kurum ve kuruluşlar bazında maratona katılımların memnuniyet verici bir şekilde katlanarak arttığı başkent Lefkoşa’da LTB’nin gelenekselleşen büyük sosyal ve sportif organizasyonuna kayıtlar 3 koldan sürüyor. LTB ekiplerinin hem belediye önündeki standda hem de gezici ekipleri yanı sıra SOS Çocukköyü Derneği ekipleri de farklı noktaları kapsayan kayıt güzergahı programı oluşturdu.

Başvurular hızla artmaya devam ediyor
Elde edilecek gelirin, SOS Çocukköyü’ndeki çocukların eğitim ve sosyal aktivitelere ulaşımında gerekli olan aracın alınmasında kullanılacağı maratonda kayıt ücreti en az 20 TL olarak belirlendi. Kayıtlar, LTB Binası önünde 08:30-17:30 saatleri arasında sürerken maratona katılmak isteyenler 4 km için 21 Ekim Cumartesi günü saat 08:30 ile 17:30 ve  22 Ekim Pazar günü ise saat 10:00’a kadar kayıt yaptırabilir. 8 ile 21 km için ise 20 Ekim Cuma günü saat 17:30’a kadar kayıt yaptırılması gerekmektedir