Lefkoşa Kumsal Park’ta “Çocuk Festivali” yapıldı

‘Beyaz Yasemin’ için LTB ve Res-Bir işbirliği
20 Nisan 2016

Lefkoşa Kumsal Park’ta “Çocuk Festivali” yapıldı

Lefkoşa bölgesindeki 6 ilkokuldan, aralarında özel gereksinimli öğrencilerin katıldığı festivalde, yüz boyama yapıldı, çeşitli oyunlar oynandı ve müzik dinletildi.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Telsim ve Meraklı Sınıf Dergisi işbirliğinde düzenlenen festivalin başında LTB Başkanı Mehmet Harmancı  ve Telsim Genel Müdürü Yardımcısı Fevzi Tanpınar birer konuşma yaptı.2-min
Harmancı
LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise, bu haftanın çocuklar için farklı eğlenceli keyifli geçmesi için uğraştıklarını belirterek, parkı yenilerken toplumun tüm kesimlerini, yaşlı, engelli çocuk, kucaklayabilecek bir mekan yaratmayı hedeflediklerini söyledi.Doğru işbirlikleriyle topluma faydalı adımlar atılabileceğinin örneklerini sergilediklerini kaydeden Harmancı, kurumsal alanların topluma hizmet eder niteliklere sahip olması için çalıştıklarını ifade etti.Harmancı, çocukların güzel zaman geçirmesini temenni ederek etkinliğin düzenlenmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

4-min
Tanpınar
Telsim Genel Müdürü Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise, parkın 1 yıl önce kullanılır hale getirildiğini anımsatarak, bu tür parkların sayısı arttıkça insanları hayvanları seven çocukların sayısının artacağına inandığını söyledi.Tanpınar, bugünkü etkinliği gerçekleştirmelerine olanak tanıyan LTB yetkililerine teşekkür ederek işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.1-min 7-min 5-min 3-min