Lefkoşa için dayanışma sürüyor

Tüketici dernekleri Ferllahoğlu’na destek verdi
22 Temmuz 2013

Lefkoşa için dayanışma sürüyor

İlker Züğürt LTB’ye boya malzemesi katkısı yaptı.

Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Başkanı İlker Züğürt başkent Lefkoşa’daki köprü korkuluklarının boyanması amacıyla Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB)’ne malzeme katkısında bulundu. Boya malzemelerini LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’na teslim eden Züğürt başkent Lefkoşa’yı seven herkesin elinden geldiği ölçüde katkı yapması gerektiğini ifade etti. LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu da duyarlı işadamlarının belediyeye yaptığı katkılardan memnun olduğunu söyleyerek başkent Lefkoşa’yı tekrardan çağdaş bir şehir haline getirmenin belediye,sivil toplum örgütleri,iş dünyası ve vatandaşların ortak çabası ve dayanışması ile mümkün olabileceğini dile getirdi. Fellahoğlu köprülerin korkuluklarının boyanması konusundaki katkılarından dolayı İlker Züğürt’e çok teşekkür etti.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..