Lefkoşa’da Emlak Vergileri dağıtıma hazırlanıyor

12 Şubat 2014
Australya
Fellahoğlu, dış temeslara ara vermiyor
13 Şubat 2014

Lefkoşa’da Emlak Vergileri dağıtıma hazırlanıyor

Emlak

LTB, 2014 yılı Emlak Vergileri tutarı hesaplandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Emlak Şubesi 50/95 sayılı yasa çerçevesinde tutarını hesapladığı 2014 yılı Taşınmaz Mal Vergilerinin (Emlak Vergilerinin) fatura dağıtımına gelecek hafta içinde başlanması amacıyla yoğun bir çalışma içine girdi.

Bu kapsamda Taşınmaz Mal Vergisi mükelleflerinin faturaları kendilerine ulaştığı tarihten itibaren LTB veznesine müracaatla 2014 yılı Taşınmaz Mal Vergileri’ni ödeyebileceklerini belirten LTB yetkilileri 2014 yılı Taşınmaz Mal Vergileri’nin I. Taksit son ödeme tarihi 30 Nisan 2014, II. Taksit son ödeme tarihi 30 Eylül 2014 olduğunu ve bu tarihlerden sonra yapılacak ödemelere gecikme zammı uygulanacağına dikkat çekti. Faturaları eline ulaşmayan mükellefler ise LTB Emlak Şubesi’ne müracaatla faturalarını alabilecek.

Borcunuzu ödemeyi ertelemeyin.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşlara cezaya girmeden Emlak Vergileri’ni ödeme çağrısı yaptı. Fellahoğlu, daha iyi ve kaliteli bir belediye hizmeti için vatandaşların da mükellefiyetlerini yerine getirmesi gerektiğini belirtti. LTB’nin Lefkoşa halkının malı olduğunu söyleyen Fellahoğlu, vatandaşlardan, LTB’ye sahip çıkmaya devam etmelerini istedi.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..