Lefkoşa Çarşısı Konserlerle Canlanıyor

BASINA DAVET
16 Eylül 2013
Fellahoğlu, amacımız Lefkoşa’ya olumlu değerler katmak
17 Eylül 2013

Lefkoşa Çarşısı Konserlerle Canlanıyor

orkestra3

orkestra3Lefkoşa Belediye Orkestrası  “Çarşı Alışveriş Günleri” kapsamında

çarşının çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği konserlerine bugün Lefke Hanı’Nda gerçekleştirdiği konserle bir yenisini daha ekledi. Konsere özellikle turistlerin ilgisi yoğundu.

Etkinlikler, AB tarafından finanse edilen SECOND Projesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) öncülüğünde yürütülen ‘Lefkoşa Surlariçi Çarşı İnsiyatifi’ kapsamında düzenleniyor. İnsiyatif sayesinde Çarşı’nın kendine has tarihi dokusu ve kültürel mirası ile marka olmuş, yerel ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan, sürdürülebilir, turizm odaklı bir alışveriş bölgesi haline gelmesi hedefleniyor. Eylül ayı sonuna kadar sürecek sokak konserleri 10.30-12.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.