Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Dolu Dizgin Gidiyor

Satrançcılar, Dr.Bodamyalızade anısına mücadele etti
25 Şubat 2014

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Dolu Dizgin Gidiyor

• Büyükler için: “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir”
  • Çocuklar için: “Canını En Çok Ne Yakar”

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun komedi oyunu “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir” seyircinin büyük ilgisiyle devam ederken, çocuklar için de “Canını En Çok Ne Yakar” oyunu, hafta içinde okullara organizeler yaparak tüm çocukların oyunu izlemesini sağlıyor. Böylece Lefkoşa Belediye Tiyatrosu haftaiçi çocuklar için, hafta sonu da büyükler için perdelerini açıyor.

Nehir Demirel’in yazıp yönettiği “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir” oyunu, ruhsal dengesizlikten ve mutsuzluktan kurtulmak için, sadece fiziksel olanı değiştirme çabasını ve bu sisteme “bilinçsizce” dahil olanları anlatıyor. Oyun, her Cuma ve Cumartesi akşamı saat 20.00 de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda.

Çocukların eğlenerek öğrendiği, Paco Liven’in yazdığı, Hatice Tezcan’ın uyarlayıp yönettiği “Canını En Çok Ne Yakar” adlı çocuk oyunu ise Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın bir yan kuruluşu olan Limasol Sosyal Sorumluluk Co’nun işbirliğiyle sahnelenmeye devam ediyor. Oyun, hafta içi ada genelindeki okullara organizeler yaparak tüm çocuklar için perdelerini açıyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: 22 78 782