Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Çalışmalarına Yeniliklerle Devam Ediyor

Başkan Harmancı,Sami Hamidi’yi kabul etti
21 Eylül 2018

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Çalışmalarına Yeniliklerle Devam Ediyor

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni sezonda çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik tiyatro çalışmalarına başlıyor. Bu yıl grup sayılarının artırılmasıyla beş farklı grup ve eğitmenle gerçekleşecek olan çalışmalar ekim ayında başlayacak. Başvuru ve kayıtlar Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan yapılmaya başlandı.

Çocuklarla yönelik tiyatro çalışmaları iki grupta gerçekleştirilecek. Deniz Çakır’ın eğitmenliğinde 6 Ekim Cumartesi saat 14:00’da Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda   gerçekleşecek olan çalışmalara 8-10 yaş arası çocuklar katılabilecek.  6-7 yaş çocukların katılacağı, çalışmalar ise 8 Ekim Pazartesi saat 16:30’da Asu Demircioğlu eğitmenliğinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu sahnesinde başlıyor.

Kayıtlar sınırlı sayıda olup, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan yapılıyor.

Gençlere yönelik tiyatro çalışmaları iki grupta gerçekleştirilecek.  İzel Seylani eğitmenliğinde olan ve ortaokul çağındaki gençler yönelik olan çalışmalar 6 Ekim Cumartesi saat 12:00’de Bandabuliya Sahnesi’nde yapılacak.

Nehir Demirel eğitmenliğindeki lise çağındaki gençlere yönelik olan çalışmalar ise 23 Ekim Salı saat 18:00’de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Salonu’nda başlayacak.

Yetişkinlerle yönelik tiyatro çalışmaları ise Kıymet Karabiber eğitmenliğinde 24 Ekim Çarşamba günü saat 18:00’de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda başlayacak.

Tüm detaylar için 22 78 782 numaralı telefondan ve facebook adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.