Lefkoşa 60 bin çiçek fidesiyle renklenecek

Lefkoşa’nın parkları bakımdan geçiyor
18 Ocak 2017
LTB’nin altyapı çalışmaları devam ediyor
23 Ocak 2017

Lefkoşa 60 bin çiçek fidesiyle renklenecek

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) bir yandan parklara bakım yaparken bir yandan da mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına devam ediyor. LTB Park Bahçeler ve Trafik Şubesi tarafından Lefkoşa Belediye hududu dahilindeki çember, kavşak ve trafik adalarında gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde kış dönemi boyunca toplamda 60 bin adet kışlık mevsimlik çiçek fidesinin çember, kavşak, trafik adalarına ve parklara dikilmesi hedefleniyor. Park Bahçeler ve Trafik Şubesi’nin Kış dönemi programında yer alan ve geçtiğimiz günlerde başlayan mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları hava şartlarına bağlı olarak devam edecek.

Mevsimlik çiçek fidesi satışı Fidanlık’ta sürüyor
LTB Fidanlığı’nda üretilen mevsimlik çiçek fidesi satışları da bir yandan devam ediyor. Yurttaşlar parklarını, bahçelerini ve saksılarını süsleyecek çeşitli türlerde üretilen mevsimlik çiçekleri LTB Fidanlığı’ndan mesai saatleri içerisinde satın alabilecek. Bununla birlikte LTB bu yıl da ara tatilde karnesini gösteren tüm öğrencilere çiçek hediye etmeyi sürdürecek.