LBO’dan Çocuk Esirgeme Kurumu yararına konser

ZEYİLNAME DUYURU
8 Mart 2017
LTB Başkanı Harmancı: “8 Mart kutlama günü değil mücadele sesini yükseltme günüdür”
8 Mart 2017

LBO’dan Çocuk Esirgeme Kurumu yararına konser

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bünyesinde yer alan Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) dün gece (07.08.016) Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu yararına Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM)  anlamlı bir konsere daha imza attı.

LBO, Oda Orkestrası tarafından Şef Oskay Hoca yönetiminde gerçekleştirilen konserde Flüt Sanatçısı Ajda Şenol Sakin ve Piyano Sanatçısı Şirin Akbulut Demirci konuk solist olarak yer aldı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Başkanı Ayşe Çoşar veGirne St. Hilarion Rotary Kulübü Başkanı Vural Vural’ın da hazır bulunduğu konser Girne St. Hilarion Rotary Kulübü organizasyonunda gerçekleştirildi.

Çoşar

Etkinlikte konuşma yapan Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Başkanı Ayşe Çoşar, kuruma yapılan en küçük bağışın dahi yerini bulduğunu söyleyerek  başta LTB Başkanı Mehmet Harmancı olmak üzere konserin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Vural

Girne St. Hilarion Rotary Kulübü Başkanı Vural Vural da Çocuk Esirgeme Kurumu’na maddi katkıda bulunmanın her zaman hedefleri arasında olduğunu belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesine fırsat veren LTB Başkanı Mehmet Harmancı  ve Belediye Orkestrası’na  teşekkür etti.

LTB Başkanı Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Türklerinin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu’nun  geçmişten bugüne çocuklara umut olduğunu ve onlara sıcak bir yuva imkanı sağladığını söyledi. Böylesine anlamlı bir görevi üstlenen kurum yararına düzenlenen etkinliğin bir paydaşı olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Harmancı,  Belediye Orkestrası’nın  müzikal anlamda kamusal bir görevi yerine getirdiğini belirtti.Belediye Orkestrası’nın ada genelinde düzenlenen bir çok etkinlikte ücretsiz görev aldığını ancak bazen değerinin  altında kıymet gördüğunü de kaydeden Harmancı, böylesine anlamlı bir gecede başarılı bir konsere daha imza atan LBO, Oda Orkestrası’na teşekkür etti.