LBO’dan 25. yıla özel konser

Hamitköy İlkokulu eğitim altyapısı yenilendi
16 Mart 2016

LBO’dan 25. yıla özel konser

Lefkoşa Belediye Orkestrası  tarafından yarın  “Lefkoşa Belediye Orkestrası 25. Yıl etkinleri” kapsamında bir konser gerçekleştirilecek. Şef İlkay İdris yönetiminde gerçekleştirilecek konser saat 20:00’da başlayacak.Levent İlkokulu Kültür Sanat Gösteri Salonu’nda düzenlenecek olan konserde film müzikleri yanında, yabancı  pop ve latin müziklerinden seçme örnekler yer alacak. Girişin  ücretsiz olacağı konsere tüm halkımız davetlidir.