LBO şarkılarını bu kez Lapta Huzurevi’ndekiler için söyleyecek

Beyaz Yaseminli işyerleri ziyaretleri sürüyor
13 Haziran 2017

LBO şarkılarını bu kez Lapta Huzurevi’ndekiler için söyleyecek

26 yıldır Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde çalışmalar sürdüren ve sadece başkent Lefkoşa’da değil, ülke genelinde müzikal anlamda yapmış olduğu faaliyetler ile toplumumuzun takdirini kazanan Lefkoşa Belediye Orkestrası, Ramazan bayramı öncesi Lapta Huzurevi’ndeki sakinlere yönelik etkinlik düzenliyor. 18 Haziran Pazar günü Lapta Huzurevi’nde yer alacak konserde Lefkoşa Belediye Orkestrası(LBO)Halk Müziği Korosu şarkılarını Huzurevi sakinleri için söyleyecek. Geçtiğimiz yıl LBO tarafından düzenlenen etkinliğin ardından bu yıl da Lapta Huzurevi yönetiminin LTB ve ilgili birimleriyle iş birliği sonucunda 18 Haziran’da yapılacak konser her yıl LTB tarafından geleneksel olarak yapılmaya devam edecek.

Konser öncesi Lefkoşa Belediye Orkestrası Sorumlusu Direnç Sarıca, Halk Müziği Korosu Şefi Hasibe Aksaç ve koro üyelerini kabul eden LTB Başkanı Harmancı, ülke müziğinin önemli unsurlarından biri olan Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın hem Lefkoşalılar hem de tüm yurttaşlar için güzel ve örnek çalışmalara imza attığını belirtti. Meydanlarda yurttaşları müzik ile buluşturan, okulları gezerek çocukları müzikle buluşturan, oratoryo gibi önemli organizasyonlarda yer alan LBO’nun sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde bu kez de Lapta Huzurevi’nde konser verecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..