LTB’den Fidanlık önüne 7/24 Ödeme Noktası
2019’s Best Hookup Apps & Sites For Casual Sex That Worked For Us
24 Eylül 2019

LBO Halk Müziği Korosu Yeni Seslerini Arıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Belediye Orkestrası Halk Müziği Korosu 2019-2020 dönemi kayıtları başladı. Şef Hasibe Aksaç’ın şefliğini ve eğitmenliğini yaptığı Halk Müziği Korosu kayıtları 1 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek.
Her yıl verdiği başarılı konserler ile halk müziği severlerin büyük beğenisini kazanan LBO Halk Müziği Korosu’nun çalışmaları LTB Göçmenköy Sanat Parkı içerisinde yer alan Lefkoşa Belediye Orkestrası binasında gerçekleşmektedir. Her hafta Salı günü saat 19:00’da başlayan koro çalışmalarında yer almak isteyenler koro hakkında bilgi ve kayıt için 0533 844 0479 numaralı telefondan ve www.lefkosabelediyeorkestrasi.net adresinden LBO’ya ulaşabilir.