18.Kıbrıs Tiyatro Festivali ‘Tavşan Tavşanoğlu’ oyunu ile devam etti
18.Kıbrıs Tiyatro Festivali, perdelerini “Kapalı” ile kapattı
26 September 2022

LBO Halk Müziği Korosu yeni dönem kayıtları başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Belediye Orkestrası Halk Müziği Korosu 2022-2023 dönemi kayıtları başladı.

Her yıl verdiği başarılı konserler ile halk müziği severlerin büyük beğenisini kazanan LBO Halk Müziği Korosu’nun çalışmaları Göçmenköy Sanat Parkı içerisinde yer alan Lefkoşa Belediye Orkestrası binasında gerçekleşmektedir.

Şef Hasibe Aksaç’ın şefliğini ve eğitmenliğini yapacağı yeni dönem çalışmaları Pazartesi günleri saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Yeni dönem çalışmalarının ilki 26 Eylül Pazartesi günü yapılacak.

Koro çalışmalarında yer almak isteyen kişiler, koro hakkında bilgi ve kayıt için 0533 844 0479 numaralı telefon ile www.lefkosabelediyeorkestrasi.com linkinden Lefkoşa Belediye Orkestrası’na ulaşabilir.

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu 2018-2019 sezonu kayıtları başladı
6 September 2018
LTB Başkanı Harmancı, Dünya İdari Kentler Birliği Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı
7 September 2018

LBO Halk Müziği Korosu yeni dönem kayıtları başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Belediye Orkestrası Halk Müziği Korosu 2018-2019 dönemi kayıtları başladı. Şef Hasibe Aksaç’ın şefliğini ve eğitmenliğini yaptığı Halk Müziği Korosu kayıtları 12 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek.
Her yıl verdiği başarılı konserler ile halk müziği severlerin büyük beğenisini kazanan LBO Halk Müziği Korosu’nun çalışmaları LTB Göçmenköy Sanat Parkı içerisinde yer alan Lefkoşa Belediye Orkestrası binasında gerçekleşmektedir. Pazartesi günleri saat 19:00’da gerçekleşen koro çalışmalarında yer almak isteyen herkes koro hakkında bilgi ve kayıt için 0533 844 0479 ve 0533 860 8002 numaralı telefondan LBO’ya ulaşabilecek.

Supportscreen tag