LBO Çocuk Korosu, Eskişehir’de sahne aldı

“Şiddete karşı yan yana Projesi” Tanıtıldı
26 Nisan 2018

LBO Çocuk Korosu, Eskişehir’de sahne aldı

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu Şef Hare Yakula yönetimde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 5. Çocuk Şöleni’nde sahne alarak başarılı bir konser verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda 22 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’etkinliğinde sahne alan Çocuk Korosu söylediği şarkılarla Eskişehirliler’in büyük beğenisini kazandı.

Başkan Büyükerşen çocuklarla birlikte şarkılar söyledi
10.00-17.00 saatleri arasında yapılan ve spor gösterileri, çeşitli ekiplerin konserleri, oyunlar ve yarışmaların yanı sıra atölye çalışmaları ve standlarda kurum tanıtımları yapılan Çocuk Şenliği’nde sahne alan Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu’nun konserine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de katılarak çocuklarla birlikte sahnede şarkılara eşlik etti.