LBO, Baharı caz konseriyle karşılayacak

LTB, Metehan bölgesinde gerçekleştirdiği Yürüyüş ve bisiklet yolu projesinin ilk etabını tamamladı
1 Mart 2018
Daha yeşil bir çevre için güçlü dayanışma
2 Mart 2018

LBO, Baharı caz konseriyle karşılayacak

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne bağlı Lefkoşa Belediye Orkestrası önümüzdeki İlkbahar mevsimine de hızlı başlıyor. LBO yaklaşan İlkbahar mevsimini karşılamak için “Bahar Neşesi Caz Konseri” verecek.  Tadd Dameron, Jimmy McHugh, Ray Noble ve Jimmy Van-Heusen gibi önemli bestecilerin unutulmaz eserlerinin Lefkoşa Belediye Orkestrası eşliğinde solistler Nihan Görgü (vokal), Charis Ioannou (saksafon) ve Ermis Michail (gitar) tarafından yorumlanacağı konser 5 Mart 2018 Pazartesi akşamı Naci Talat Vakfı’nda saat:20.30’da gerçekleşecek. Halka açık olacak konsere giriş ise ücretsiz olacak.