LBO 13. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali’nde konser verecek

LTB’den Görme ve İşitme Engellilere Yönelik Haber Bülteni 3/05/2017
4 Mayıs 2017

LBO 13. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali’nde konser verecek

Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) 13. Uluslararası Bellapais İlkbahar Müzik Festivali çerçevesinde  konser verecek.

Oskay Hoca’nın şefliğini yapacağı konserde,  Ennio Morricone  Film Müzikleri icra edilecek.

7 Mayıs Pazar gecesi Bellapais Manastırı’nda gerçekleştirilek olan konser saat 20:30’da başlayacak.
Konser biletleri; Lefkoşa Deniz Plaza, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu gişesi, Girne Deniz Plaza, Dome Hotel, Bellapais Gardens, Kybele Restaurant ve konser girişinden temin edilebilir