Küçük Kaymaklı Dayanışma Derneği’nden Başkan Harmancı’ya teşekkür

LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 5 günde 82 iş yerini denetledi
3 Ekim 2017

Küçük Kaymaklı Dayanışma Derneği’nden Başkan Harmancı’ya teşekkür

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Küçük Kaymaklı Eski Köy Mezarlığı’ndaki merhum/merhumeler için üzerinde isimlerinin yer alacağı kaidenin yapım çalışmalarına başladı.

Küçük Kaymaklı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği As Başkanı Ali Zeybekoğlu ile dernek üyeleri bu çerçevede bugün LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Zeybekoğlu: “Başkan Harmancı bizi onurlandırdı”

Dernek As Başkanı Ali Zeybekoğlu ve dernek üyeleri LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın Küçük Kaymaklı Eski Köy Mezarlığı konusuna büyük hassasiyet gösterdiğini belirterek, bu ilginin kendilerini onurlandırdığını söylediler.

LTB’nin mezarlıkta yer alacak kaidenin yapım çalışmalarına başladığını bunun yanı sıra mezarlıkta geçtiğimiz haftalarda temizlik, bakım ve tadilat çalışması gerçekleştirdiğini belirten dernek üyeleri, LTB Başkanı Harmancı’ya teşekkür etti.
LTB Başkanı Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise dernek üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, LTB tarafından Küçük Kaymaklı Eski Köy Mezarlığı’na yapılacak kaidenin yaklaşık 3 hafta sonra tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.
Başkan Harmancı, LTB olarak mezarlığın daha iyi duruma gelmesi için çalıştıklarını belirterek, mezar taşları kırılan ve duvarları yıkılan mezarlığın LTB ve Bozalp İnşaat iş birliği ile yenilendiğini hatırlattı.

6 Ekim Cuma gününe kadar isim bildirilebiliyor

Öte yandan LTB tarafından yaptırılacak kaidenin üzerine mezarlıkta yatmakta olan merhum/merhumelerin ismi yazdırılacaktır. Bu nedenle mezarlıktaki merhum/merhumelerin akrabaları, eş, dost ve tanıdıkları ya da kesin bilgi sahibi olanların kaideye isim yazdırmak için 6 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar 22 85 221 (dahili 1118) numaralı telefondan belediyemize ulaşmaları rica olunur.