KTEMB Başkanı Aziz Limasollu yapı denetimi ile ilgili çalışmalarından dolayı Başkan Fellahoğlu’na teşekkür etti

baskan
LTB Projeler Şubesi Surlariçi’nde yıkılmaya yüz tutmuş ve tehlike arz eden binaların sorumluluğunun kendilerinde olmadığını açıkladı
28 Mart 2014
Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen piyangonun çekilişi bugün (28 Mart Cuma) saat 15:00’te BRTK’da noter huzurunda gerçekleştirildi. LTB Spor Kulübü yetkililerinin katıldığı piyango çekilişinde kazanan numaralar belirlendi.
31 Mart 2014

ktemb

“Diğer belediyelere de örnek olmalı”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Aziz Limasollu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği (KTEMB) yetkililerini kabul etti

Limasollu: “Başkan Fellahoğlu’nu kutlarız”

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği Başkanı Aziz Limasollu, LTB’nin başlatmış olduğu etkin yapı denetimi ile her aşamada kontrol edilen kaliteli ve güvenli yapıların ortaya çıkacağını söyledi. Limasollu, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun yıllardır adım atılmayan ve sektörde bir çok soruna neden olan inşaatlara el attığını belirterek, Başkan Fellahoğlu’nu kutladı. Bu çalışmanın diğer belediyelere örnek olması temennisinde de bulunan Limasollu, Başkan Fellahoğlu’na teşekkür etti.

Fellahoğlu: “Etkin yapı denetimi ile uzun ömürli binalar ortaya çıkacak”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği yetkililerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, etkin yapı denetimi sayesinde, daha sağlıklı, kaliteli, ekonomik, güvenli ve uzun ömürlü binaların ortaya çıkacağını söyledi.

Fellahoğlu bundan böyle inşaat tanıtım panolarında Elektrik Müteahhitleri Birliği üyelerinin adının da yer alacağını, böylelikle yapı denetimi gerçekleşen binaların birlik üyeleri tarafından da denetlenmiş olacağını söyledi.Fellahoğlu, LTB denetimlerinden uzak olan ve izinsiz olarak yapılmaya çalışılan binaların akıbetinin son yaşanan olayda da somut olarak ortaya çıktığını sözlerine ekledi.