Kaymaklı Mezarlığı törene hazırlanıyor

satranc
“Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanları Anı Satranç Turnuvası” 7 tur olarak yapılacak
22 Ocak 2014
23 Ocak 2014

Kaymaklı Mezarlığı törene hazırlanıyor

tem

Küçük Kaymaklı şehitleri her yıl olduğu gibi bu yıl da 27 Ocak’ta düzenlenecek tören ile anılacak. Bu kapsamda Lefkoşa Türk Belediyesi’de tören öncesinde K.Kaymaklı Mezarlığı’nda rutin temizlik çalışmalarına ek olarak kapsamlı bir çalışma yaptı. Mezarlık içerisinde türeyen yabani otların temizlenmesi yanında çevre düzenlemesi üzerinde de durulurken, mezarlar da çalışmalar yapsamında daha bakımlı bir hale getirildi.

LTB Temizlik Şubesi tarafından yapılan açıklamada mezarlığın törenin yapılacağı 27 Ocak gününe hazır olacağı vurgulandı.

Fellahoğlu: Mezarlıkların bakımı bizim için önemli

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, başta Lefkoşa Mezarlığı olmak üzere Başkent’teki diğer mezarlıklar konusunda da hassas olduklarını ifade ederek, bakım ve güzel görünüm yanında düzenin de kendileri için önemli olduğunu belirtti.