İzinsiz ve Uygunsuz Tabelalar kaldırılacak

ziyaret1
İngiliz milletvekilleri, Fellahoğlu ile görüştü..
7 Ekim 2013
ltblogo
LTB bölgede kazı çalışması yok!
8 Ekim 2013

İzinsiz ve Uygunsuz Tabelalar kaldırılacak

ltblogo

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Lefkoşa hudutları içerisindeki izinsiz ve uygunsuz olan reklam tabelalarını kaldırmaya başlıyor. Belediye’nin Bayındırlık ve İmar Şubesi ile İşletmeler Şubesi’nin birlikte çalışma yapacağını bununla birlikte Reklam Birimi tarafından yürütülecek olan uygulamada izinsiz olan tabelaların yanı sıra araç ve yaya trafiğini engelleyen tabelalar da göz önünde bulundurularak hareket edilecek. Bölgesel yapılacak olan çalışmalara kademeli olarak tüm Lefkoşa’yı kapsayacak şekilde devam edilecek. LTB yönetimi Lefkoşa sınırları içerisinde reklam tabelası takmak isteyen tüm işyerleri ve özel kişilerin Lefkoşa Türk Belediyesi’nden izin alması gerektiğini bir kez daha yineledi.LTB yönetimi ayrıca izin almadan takılan tabelaların kaldırılması gerektiğini aksi taktirde LTB ekipleri tarafından kaldırılacağı uyarısında bulundu.