İngiliz milletvekilleri, Fellahoğlu ile görüştü..

milletvekili
Fellahoğlu, İngiliz milletvekilleri ile görüştü
7 Ekim 2013
ltblogo
İzinsiz ve Uygunsuz Tabelalar kaldırılacak
8 Ekim 2013

İngiliz milletvekilleri, Fellahoğlu ile görüştü..

ziyaret1

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı (LTB) Kadri Fellahoğlu bugün (03.10.2013) Kuzey Enfield Muhafazakar Parti Milletvekili Nick De Bois ve Edmonton İşçi Partisi Milletvekili Andy Love’u makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Kabulde Bois ve Love’a Program Destek Ofisi Direktörü Alessandra Viezzer ile İngiliz Parlementosundaki Kıbrıs’ın Dostları Grubu Kordinatörü Mary Southcott eşlik etti.

Kabulde konuşan Fellahoğlu, milletvekileri ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Fellahoğlu bir süre görüştüğü Bois ve Love’a LTB projeleri, LTB ile Lefkoşa Rum Belediyesi ilişkileri ve ortak projeler ile ilgili çeşitli bilgiler verdi. Fellahoğlu Annan Planı döneminde başlayan ortak görüşmelerin ve ortak proje çalışmalarının sınır kapıları açıldıktan sonra kolaylaştığına dikkat çekti.

İki toplumlu büyük bir proje olan Haspolat Atık Su Arıtma Tesisi hakkında detaylı bilgi almak isteyen Bois ve Love, tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..