Imagine Cafe Bar’dan Lefkoşa Hayvan Barınağı’na Anlamlı Katkı

LTB Başkanı Harmancı Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katıldı
25 Eylül 2018
LTB ile Seven Sense Yoga Dükkanı işbirliğinde Sevimli Dostlar için Parkta Yoga Yapıldı
26 Eylül 2018

Imagine Cafe Bar’dan Lefkoşa Hayvan Barınağı’na Anlamlı Katkı

Imagine Cafe&Bar, Yuka Blend Sokak Festivali haftasında düzenlenen etkinlikte elde edilen 4.750 TL’lik yardımı mahkeme kararı ile LTB denetimine verilen Lefkoşa Hayvan Barınağı’na aşı olarak bağışladı.

Kıbrıs Türk Veteriner Hekimler Birliği ile beraber belirlenen ihtiyaç çerçevesinde özellikle son zamanlardaki yaygın hastalık olan distemper hastalığına karşı gerekli olan 160 adet dokuzlu karma aşı alındı.

Mayıs ayı sonunda mahkeme kararı ile Lefkoşa Türk Belediyesi’nin denetimine verilen barınaktaki gerekli dezenfekte, temizlik ve bakım işleri, hayvanların kayıt altına alınması, sağlık kontrolleri ve aşıları, Belediye tarafından görevlendirilen personel tarafından yerine getiriliyor.