İlk ziyaret tarihi Sönmezliler Ocağı’na

21 Mart 2016

İlk ziyaret tarihi Sönmezliler Ocağı’na

DSC_0759-min

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı sivil toplum örgütlerine başlattığı ziyaret programının ilk durağı 1955 yılında kurulan ve ülkemizin en eski derneklerinden olan Sönmezliler Ocağı oldu. Sönmezliler Ocağı’nın Yenişehirde yer alan merkezinde Başkan Erden Esenyel tarafından karşılanan Harmancı’ya Belediye Müdürü Mustafa Korucu eşlik etti.

DSC_0790-min

Harmancı Bilgilendirmede Bulundu, Sorunları Dinledi
Sönmezliler Ocağı üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği görüşmede LTB Başkanı Harmancı gündemdeki su meselesinden hükümetin uyguladığı siyaset, belediyenin idari yapısından 2015 ile 2016 yılı mali yapısı, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediyenin verdiği hizmetlere LTB’nin uyguladığı vergi uygulamasından başarıyla uygulanan haşare mücadelesine ilişkin geniş bilgilendirmede bulundu. Harmancı ayrıca, altyapı yatırımları ve fon arama çalışmalarından tankerle satılan su sorunu, Surlariçi’nde yapılan ve yapılması gereken çalışmalardan Dereboyu’nda düşünülen tek yol uygulamasına da değindi. Üyeler de hem Sönmeliler Ocağı’nın yaşadığı sıkıntıları hem de şehir ve belediye ile ilgili düşünce,görüş ve önerilerini Başkan Harmancı ve ekibine aktardılar. LTB Başkanı Harmancı sorunların çözümü için ekibine gerekli yönlendirmeleri yapacağını belirtti.

DSC_0742-min

DSC_0741-min