İlk buluşma Küçük Kaymaklı’da gerçekleşti

LTB Başkanı Harmancı: “Beyaz Yasemin Belgesi ciddi kriterlere sahip bir belge”
15 Mart 2016
LBO’dan 25. yıla özel konser
16 Mart 2016

İlk buluşma Küçük Kaymaklı’da gerçekleşti

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) başkentteki tüm bölgeleri kapsayacak “Bölge bölge Lefkoşa” isimli halk buluşmaları dün akşam itibarı ile başladı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın meclis üyeleri ve belediye yetkilileri ile katılacağı toplantılarda Lefkoşalıların bölgeleri ile gerçekleştirilen çalışmaları, henüz üzerine gidilemeyen konuları ve gelecek planlarını konuşuyor. Buradan çıkan sonuçlarla kısa, orta ve uzun vadeli programlar yapılarak bölgelere yönelik hizmetlerin daha da üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

KAYMAKLI 2-min

Gerçekleştirilenler anlatıldı, eksikler konuşuldu ve çözümler için çalışmalar başlatıldı

Bu kapsamda “Bölge Bölge Lefkoşa” buluşmalarının ilki Küçük Kaymaklı’da yapıldı. Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen buluşmaya LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın yanı sıra Asbaşkan Akın Aktunç, Meclis Üyesi Alev Denizgil ve belediye yetkilileri katılarak, bölge sakinlerini dinledi.

Lefkoşa’nın en geniş alana yayılmış bölgelerinden olan K.Kaymaklı’da gerçekleştirilen toplantıda, su hatları yenileme projesi ve atıl durumda olan K.Kaymaklı Barış Manço Parkı’nın elden geçirilmesi, asfalt yama kaplama ilk etap projesinde giderilen sorunlardan ve kapsamlı temizliklerden memnuniyet getiren bölge insanları bunların dışında farklı sıkıntılarını da masaya yatırdı. Yurttaşlar, belirttikleri bir takım aksaklıklara çözüm üretilmesini talep etti. Belirtilen sorunlar ilgili şube amirleri tarafından not alındı ve takibi ile çözümü için bugünden itibaren çalışma başlatılacağı aktarıldı.

KAYMAKLI 1 (1)-min

Harmancı: Her sesi duymaya, her sıkıntıyı görmeye çalışıyoruz

Kaymaklı özelinde ve Lefkoşa genelinde yaptıkları çalışmalar konusunda toplantıya katılan bölge sakinlerini bilgilendiren LTB Başkanı Mehmet Harmancı, zor dönemden geçen belediyenin her şeye rağmen Lefkoşalıların beklentilerini karşılayabilme adına çalıştığını ifade etti. Başkan Harmancı ayrıca demokratik katılımcılık ve her bireyin sesinin belediye tarafından duyulmasının ve görülmesinin şehri sahiplenme adına asla vageçmeyecekleri bir uygulama olduğunun altını çizdi.

Harmancı, yaptıkları bölge toplantıları ile kendilerine söylenen her detayın çözümü için maksimum gayreti sarf edeceklerinden kimsenin kuşkusunun olmamasını istedi.

KAYMAKLI 4-min

BÖLGE BÖLGE LEFKOŞA PROGRAM

ÇAĞLAYAN BÖLGESİ (Selimiye, Karamanzade, Kafesli, Kızılay, Mahmutpaşa, Yenicami)

23 Mart 2016 Çarşamba / 19.00  – Yenicami Spor Kulübü

SURLARİÇİ BÖLGESİ (Arabahmet, Abdiçavuş, Akkavuk, Ayyıldız, Haydarpşa, İbrahimpaşa, İplikpazarı)

31 Mart 2016 Perşembe / 19.00 – Arabahmet Kültürevi

ORTAKOY BÖLGESİ

5 Nisan 2016 Salı / 19.00 – Sancaktar Kalebey Parkı

TAŞKINKÖY BÖLGESİ

12 Nisan 2016 / 19.00 – Dr. Fazıl Küçük Parkı

GÖÇMENKÖY BÖLGESİ

19 Nisan 2016 / 19.00 – Göçmenköy Sanat Parkı

KUMSAL-KÖŞKLÜÇİFTLİK BÖLGESİ

3 Mayıs 2016 / 19.00 – Kumsal Parkı

METEHAN BÖLGESİ-ÖĞRETMEN EVLERİ

11 Mayıs 2016 / 19.00 – Kemal Küçük Parkı

MARMAMA BÖLGESİ

18 Mayıs 2016 / 19.00 – Marmara Parkı

DUMLUPINAR BÖLGESİ

24 Mayıs 2016 / 19.00 – Dumlupınar Parkı

HAMİTKÖY BÖLGESİ

31 Mayıs 2016 / 19.00 – Hamitköy Spor Kulübü

HASPOLAT BÖLGESİ

7 Haziran 2016 / 19.00 – Haspolat Muhtarlığı

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..