İktisat Bankası çalışanlarından Lefkoşa Maratonu’na 250 kişilik kayıt

600 kilo kaçak et imha edildi
13 Ekim 2016

İktisat Bankası çalışanlarından Lefkoşa Maratonu’na 250 kişilik kayıt

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Lefkoşa Maratonu” bu yıl 23 Ekim Pazar günü gerçekleşiyor,  “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Lösemili Çocuklar Gülüyor” sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk etkinliğine İktisat Bankası çalışanı 250 kişi  kayıt yaptırarak 5 bin TL’lik  katkı sağlamış oldu.
İktisat Bankası Genel Müdürü Olgun Önal ile banka çalışanları bugün LTB Binasına gelerek, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile görüşmelerin ardından Maraton’a kayıt yaptırdı.
Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, duyarlılıklarından ve “Lefkoşa Maratonu”na verdikleri destekten dolayı İktisat Bankası Genel Müdürü Olgun Önal ile banka çalışanlarına teşekkür etti.
Başvuru tarihleri
Elde edilecek gelirin, Lösemili Çocuklar yararına kullanılacağı maratonda kayıt ücreti en az 20 TL olarak belirlendi.
Başvurular, LTB Binası önünde  08:30-17:30 saatleri arasında, 15 Ekim Cumartesi günü ise saat 08:30-13:30 saatleri arasında yapılabilecek.
4 km kategorisi için kayıt tarihleri: 10-21 Ekim (08:30-17:30) ile 22 Ekim Cumartesi (08:30-13:30) olarak belirlenirken, Maraton günü saat 08:00 ile 09.30’a kadar kayıt kabul edilecektir.
8 ve 21 km kategorisi için kayıt tarihleri: 10 Ekim – 21 Ekim (08:30-17:30)

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..