nurem
Sıcak yaklaşım
9 Eylül 2013
toparlan
Tüm sorulara net cevaplar verdi
9 Eylül 2013

pompa

LTB Kanalizasyon Şubesi Ortaköy Pompa İstasyonu’ndaki sıkıntıyla ilgili açıklama yaptı

İki pompa eşzamanlı arızalandı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Kanalizasyon Şubesi, son günlerde Ortaköy Pompa İstasyonu’ndaki arızadan dolayı yaşanan sorunlar nedeni ile bir açıklama yaptı.

Açıklamada Ortaköy Pompa İstasyonu’ndaki iki adet pis su pompasının eş zamanlı arızalanması neticesinde pompa istasyonundan Kanlıdere’ye taşkınlar olduğu belirtildi.

Sorunun çözümü için yoğun çaba sarf ediliyor

Belediyenin içinde bulunduğu mali çıkmaz nedeni ile yedek parça tedariklerindeki zorlukların vurgulandığı açıklamada bu sıkıntıyı da aşmaya çalışıldığı ifade edildi. Arızaların en kısa sürede giderilebilmesi için personellerin mesai mevhumu gözetmeksizin özverili şekilde çalıştığı da dile getirilirken, LTB sağlık ekiplerinin de atıksu taşkınının olduğu bölgede gerekli ilaçlama faliyetlerini yürüttükleri önemle vurgulandı.