Her hafta 40’a yakın kişi yemek ve eğlencede

Lefkoşa Maratonu sonunda dereceye girenler
28 Ekim 2016

Her hafta 40’a yakın kişi yemek ve eğlencede

Lefkoşa Türk Belediyesi  (LTB) 65 yaş ve üzeri üyelerine yönelik verdiği hizmetleri çeşitlendirerek sürdürüyor.

foto-3
Yeni bir uygulamayı hayata geçiren 65 Yaş ve Üzeri Hizmet Birimi, üyelerine Lefkoşa’nın nostaljik dokusu eşliğinde eğlence ve yemek imkanı sunarak, hem kaynaşmalarına katkı sağlıyor hem de hayatın içerisinde yeni bir motivasyon sağlamaya gayret gösteriyor.Halk Sağlığı ve 65 Yaş ve Üzeri Hizmet Birimi tarafından ilk kez geçtiğimiz hafta uygulamaya konan ve bu haftada ikinci kez gerçekleştirilen program uyarınca her hafta 40’a yakın grup Lefkoşa’nın tarihi belediye pazarının yanında bulunan toptancılar halinde bir araya gelerek hem tarihsel dokunun keyfini sürüyor hem de farklı bir gün geçirme olanağı elde ediyor.

foto-2

foto-1
65 Yaş ve Üzeri Hizmet Birimi üyelerinden 36 kişi bu hafta yine toplantıcılar halinde canlı müzik eşliğinde hem yemeklerini yedi hem de gönüllerince eğlendi. Birim üyeleri yemeğin ardından Bandabulya’da alışveriş yapma imkanı da buldu.
Birimden yapılan açıklamaya göre hizmet, 2800 üyenin tümünü kapsayacak şekilde her hafta tekrarlanacak