“Hayal-i Temsil” beğeniyle izlendi

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ
25 Eylül 2017

“Hayal-i Temsil” beğeniyle izlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bu yıl “Yeryüzünde bir yer. İnsanca yaşamak için” teması ile sunduğu 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları festivaldeki ikinci oyunu olan  “Hayal-i Temsil”i 22 Eylül Cuma akşamı saat 20:30’da YDÜ AKKM’de sahneye koydu. Yiğit Sertdemir’in yönettiği iki perdelik “Hayal-I Temsil” oyunda İBB ŞehirTiyatroları oyuncuları Hümay Güldağ,Şebnem Köstem ve Yiğit Sertdemir başarılı performanslarıyla ayakta alkışlandılar.

Oyun sonrasında sahneye çıkan Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber İBB Şehir Tiyatroları’na bir kez daha teşekkür ederken oyuncuları tebrik etti ve festival plaketini takdim etti.

Sahne Ankara, Yücel Erten’in yönetiminde “Terör”ü sahneleyecek