İBB Şehir Tiyatroları “Çürük Temel” ile 100 yıl öncesine götürdü
“Otomobilsiz Yaşam Günü” etkinliği yapılıyor
17 Eylül 2015

Harmancı “Surlariçi’ne özel önem veriyoruz”

Suriçi esnafına yönelik olarak gerçekleştirilen Mesleki İngilizce Kursu ile Temel Gıda Hijyeni Eğitimi’ne  katılanlara sertifikaları verildi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Lefkoşa Suriçindeki işletmelerde çalışan personel ve tüm işyeri sahiplerine yönelik olarak gerçekleştirdiği Mesleki İngilizce Kursu ile Temel Gıda Hijyeni Eğitimi’ne katılanlara sertifikaları verildi.
LTB ve Lipa Danışmanlık Şirketi tarafından yürütülen, TC Lefkoşa Büyükelçiliği ile Turizm Bakanlığı tarafından finanse edilen “Lefkoşa Suriçi Turizmini Canlandırma Projesi” kapsamında gerçekleştirilen kurslarda, katılımcılara günlük yaşamda kullanılan mesleki İngilizceye yönelik eğitimin yanı sıra Temel Gıda Hijyeni Eğitimi verildi.

Harmancı
Etkinlikte konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, proje kapsamında  Lipa Danışmanlık Şirketi ile işbirliği içinde çalışıldığını belirterek, katkılarından dolayı şirket direktörü Menduh Erişmen’e teşekkür etti.
“Lefkoşa Suriçi Turizmini Canlandırma Projesi” nin güzel ve kapsamlı bir proje olduğunun altını çizen Harmancı, eğitimin Surlariçi’nin gelişim potansiyelinden ayrı tutulamayacağını söyledi. Projenin birçok ayağı olduğuna vurgu yapan Harmancı, Surlariçi’ne özel önem verdiklerini ve elde edilen fonlarla Suriçi turizm potansiyelini geliştirmeye yönelik katkı koymaya çalıştıklarını belirtti.Suriçi’ne yönelik kapsamlı projeleri olduğunu kaydeden Harmancı, Belediye Pazarı’nda yer alan bir ofisin turizm enformasyon bürosu haline dönüştürülmesini hedeflediklerini bunun yanı sıra yayalaştırma çalışmalarının da süreceğini söyledi.Harmancı sözlerinin sonunda Çukurova Kalkınma Ajansı , Turizm Bakanlığı ve TC Yardım heyetine de projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.
Erişmen
Lipa Danışmanlık Şirketi Direktörü Memduh Erişmen ise yaptığı konuşmada “Lefkoşa Suriçi Turizmini Canlandırma Projesi’ne katkı koymaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kurslarda eğitmenlik görevi üstlenen kişilere ve projenin gerçekleşmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.