Harmancı, Rüya Reşat anısına gerçekleştirilen sergiyi ziyaret etti

Harmancı, mutfak hizmeti verilenleri ziyaret etti
1 Temmuz 2016
13905 hane tek tek ilaçlandı
3 Temmuz 2016

Harmancı, Rüya Reşat anısına gerçekleştirilen sergiyi ziyaret etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı merhum Sanatçı Rüya Reşat anısına iki toplumlu olarak Saçaklı Ev’de gerçekleştirilen “Art Unites” isimli sergiyi ziyaret etti.

Rüya Reşat ve sanatçı arkadaşı Anna Kakoulli’nin geç dönem eserlerinin yer aldığı sergide LTB Başkanı Harmancı’ya, Hülya Güneyli (Rüya Reşat’ın kardeşi), ve sanatçı Anna Kakoulli eşlik etti. Sanatçı Anna Kakoulli ve Hülya Güneyli, Harmancı’ya sergide yer alan 17 eser ile ilgili detaylı bilgi verdi. Sanat severlerin de yogun ilgi gösterdiği ve bugün (02.07.2016) tamamlanan sergi Lefkoşa’nın iki belediye başkanı Mehmet Harmancı ile Konstantinos Yorkadjis ve UNIFICYP’in himayelerinde gerçekleştirildi