Harmancı Paç ile bir araya geldi

Öğrencilere hem konser veriliyor hem de müzik aletleri tanıtılıyor
27 Ocak 2017
Harmancı: Özel eğitimde sanatın önemi büyük
30 Ocak 2017

Harmancı Paç ile bir araya geldi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanı Korgeneral Ömer Paç ile görüştü.

Lefkoşa Belediye Binası’nda yapılan görüşme samimi bir havada gerçekleştirildi.

Görüşmede Başkan Mehmet Harmancı ve KTBK Komutanı Paç, bazı konularda istişarede bulunurken, gündemdeki bir takım projelerin detaylarını da paylaştılar.

LTB Başkanı Harmancı ve KTBK Komutanı Paç, görüşme sonunda birbirlerine karşılıklı plaket takdiminde bulundu.