Harmancı, LBO Çocuk Korosu’nu kabul etti

Lefkoşalılar Yeni Yıla LBO Konserleri ile girecek
26 Aralık 2015

Harmancı, LBO Çocuk Korosu’nu kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, önceki gün (24.12.2015) Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu’nu kabul etti.

Koro Şefi Hare HareYakula’nın başkanlık ettiği çocuk korosu LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya teşekkür ederek, 29 Aralık Salı günü Lefkoşa AKM’de saat 20:00’de verecekleri konsere davet etti.

Cocuklar 3

Yakula

Hare Yakula kabulde yaptığı konuşmada, çocuk korosunun üç yıl önce çalışmalara başladığını ve o günden itibarende büyüyerek güçlendiğini kaydetti. Yakula çocukların yanlızca akdemik yönden değil sosyal yönden de geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek bu tür aktivitelerin çocukların özgüven kazanmalarını sağladığını ifade etti. Yakula ayrıca LTB ve Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın çalışmalarını bu yönde yürüttüğünü söyleyerek, teşekkür etti.

Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da yaptğı konuşmada çocuk korosunun marka olma yolunda ilerlediğini ve toplum nezlinde orkestra algısını güçlendirdiğine dikkat çektti. Koronun genişleyerek güçlenmesinin mutluluk verici olduğunu söyleyen Harmancı çocukların ve ailelerin de bu süreci benimseyerek katkı koymalarının kendisi için çok anlamılı olduğunu belirtti.

çocuklar 1

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..