Harmancı, Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı’yı kabul etti

Çocuklar için koşuyoruz, kayıtlar başladı
11 Ekim 2016
Başkan Harmancı,Abdi Çavuş ve Haydarpaşa muhtarlarını ziyaret etti
13 Ekim 2016

Harmancı, Kemerhisar Belediye Başkanı Kirazcı’yı kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı dün (11.10.2016) Niğde Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Kabulde konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Niğde Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı’yı ikinci kez LTB’de ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Harmancı, konuşmasında kentler arası  işbirliğinin önemine işaret ederek Kemerhisar Belediyesi’yle var olan işbirliğinin geliştirilerek bir üst noktaya taşınmasından onur duyacağını kaydetti. Kültürel anlamda kentler arasında atılabilecek çok adım olduğuna dikkat çeken Harmancı, bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasının iki şehir içinde faydalı olacağına inanç belirtti.

foto-2

Niğde Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı da konuşmasında, LTB’de ikinci kez bulunmaktan  mutluluk duyduğunu belirtti. Kirazcı, iki şehir arasındaki mevcut işbirliğini daha da ileriye götürmeyi arzu ettiklerini söyleyerek ortak projelerde çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kirazcı, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile görüşmesinin ardından, 23 Ekimde yapılacak olan Lefkoşa Turkcelle Koşuyor Maratonu’na kayıt yaptırdı

foto-3