Harmancı, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’i kabul etti

Harmancı: “Herkese örnek olsun”
1 Nisan 2016
Surlariçi hizmetlerin artmasından memnun
3 Nisan 2016

Harmancı, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’i kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı bir süredir Kıbrıs’ta bulunan Burdur Merkez İl Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile meclis üyelerini kabul etti.

Ziyaret nedeni ile çok mutlu olduğunu ifade eden LTB Başkanı Mehmet Harmancı belediyenin idari ve mali yapısıyla ilgili bilgiler verdi. Harmancı ayrıca iki belediye arasında tecrübelerin aktarılması konusunda işbirliğinin yapılmasından memnuniyet duyacağı ifade etti.

foto 1

Burdur Merkez İl Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de konuşmasında, Lefkoşa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, LTB Başkanı Harmancı’yı Burdur’a davet etti. Belediyede yapılan projeler ile verilen hizmetler hakkında detaylı bilgi aktaran Ercengiz, Burdur’un bakir, sakin, eğitim düzeyi yüksek bir yer olduğunu ve kentin üniversite şehri olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’e çerçeveli Lefkoşa tablosu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de Başkan Harmancı’ya Burdur’a özgü ceviz ezmesi hediye etti.