Halk Müziği konseri beğeni topladı

tem
Duyarsızlık sonucu küçük bir çöplüğe dönüşen alana LTB müdahale etti
2 Aralık 2013
LEFKOŞA BELEDİYE TİYATROSU “ADA” İLE İSTANBUL’A GİDİYOR
3 Aralık 2013

Halk Müziği konseri beğeni topladı

halk

Lefkoşa Belediye Orkestrası çeşitli konserlerle müzikseverlerle buluşmayı sürdürüyor. Son olarak Lefkoşa Belediye Orkestrası 26 Kasım Salı gecesi Lefkoşa AKM’de Halk Müziği Korosu Konseri düzenledi. Şef Hasibe Aksaç’ın yönetimindeki Halk Müziği Korosu seslendirdiği eserlerle müzikseverlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Gönüllülerden oluşan 25 kişilik koronun verdiği konser büyük ilgi görürken koro elemanları konser sonunda uzun süre alkışlandı.
Lefkoşa Belediye Orkestrası Halk Müziği Korosu, çalışmalarını Atatürk Stadyumu’ndaki stüdyolarında gerçekleştiriyor.