GÜRPINAR FELLAHOĞLU’NU KABUL ETTİ

kps
Fellahoğlu, Kıbrıs Sosyalist Partisi’ni kabul etti
4 Şubat 2014
LTB’de çalışanların sağlık kontrolleri başladı
5 Şubat 2014

GÜRPINAR FELLAHOĞLU’NU KABUL ETTİ

gürpınar

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanlarının sorunlarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar’ın Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu’nu kabulünde Belediye Emekçileri Sendikası Başkanı Savaş Bozat da  hazır bulundu.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Fellahoğlu, belediye çalışanlarının sorunlarını Bakan Gürpınar’a  ileterek, çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı  yatırımlarının  durumu  hakkında da görüş alışverişinde bulundu.Belediye çalışanlarının sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı borçlarının uygun bir şekilde yapılandırılarak  ödenmesini hedeflediklerini  kaydeden Fellahoğlu, çalışanların sorunlarının çözümlenmesi  ve sosyal güvenlik yatırımlarının yapılabilmesi için, Bakan Gürpınar’dan destek istedi.

GÜRPINAR
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da konuşmasında, gerek LTB gerekse diğer belediyelere yönelik olarak, çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı borçlarının ödenebilmesi ve mağduriyetlerinin giderilebilmesi için çalışma başlattıklarını ifade etti.Gürpınar, belediyelerin sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı borçlarının ödenebilmesine imkan sağlayacak çalışmanın kısa sürede  tamamlanarak sonuçlandırılacağını belirtti.