Gelibolu 12. Sokak’ta Yol Çalışması

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ (Kendinden-Yükleyici (çekirge) Alımı)
4 Mayıs 2017
LTB’den Görme ve İşitme Engellilere Yönelik Haber Bülteni 08/05/2017
9 Mayıs 2017

Gelibolu 12. Sokak’ta Yol Çalışması

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından Asfalt Yama İhalesi kapsamında Gelibolu 12. Sokak’ta 08, 09 ve 10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek yol iyileştirme çalışmaları nedeniyle, söz konusu güzergahı kullanacak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..