Fidanlar daha yeşil bir Lefkoşa için

02 Mart 2016
29 Şubat 2016

Fidanlar daha yeşil bir Lefkoşa için

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu üyeleri daha yeşil bir Lefkoşa için dün (27.02.2016) Göçmenköy’de bulunan Sanat Parkı’na fidan dikti.

Etkinliğe katılan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Çocuk Korosu üyelerinin aileleri ve bölge sakinleri miniklere fidan dikiminde yardımcı oldu. Daha yeşil bir Lefkoşa için fidan dikerek katkı koymaya çalışan miniklerin  mutluluğunu paylaşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, çocuklarla tek tek ilgilenerek yaptıkları işin önemini anlattı.

LTB Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi ekipleri ve ekipmanları yardımı ile toprakla buluşturulan fidanlara dikim sonrası can suyu verildi. Bölge sakinlerinin de destek verdiği etkinlikte çocuklar LTB Başkanı Harmancı ve aileleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

foto 2_DxO-min-min