Fellahoğlu: Yeni yıl LTB için umut dolu olsun

LTB’den Haspolatta kapsamlı temizlik
2 Ocak 2014
dren
Başkent Lefkoşa’da yağışlar sonrasında en yoğun su birikintisi oluşan noktalar drenaj hattı ile dereye bağlanıyor
3 Ocak 2014

Fellahoğlu: Yeni yıl LTB için umut dolu olsun

baskan

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, yeni yıl ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı. Fellahoğlu mesajında 2014’ün sağlık, huzur ve barışın hüküm süreceği bir yıl olmasını diledi. Göreve geldikleri Nisan ayından itibaren LTB’de sıkıntıların çözülmesi ve normalleşmenin sağlanması adına zorlu bir yol yürüdüklerini, bu süreçte Lefkoşalıların ve belediye çalışanlarının yönetime güvenmesi sayesinde sıkıntıların adım adım aşılmaya başladığını ifade eden Fellahoğlu, yeni yıl ile birlikte belediyenin yatırım hamlelerine de hız vermeyi planladığını ifade etti.

2013’ün son çeyreği içerisinde özellikle altyapılar konusunda başlattıkları yeni yatırımların 2014’te devam edeceğini, bu konuda kararlı bir tutum izleyeceklerini ifade eden Kadri Fellahoğlu, halkın en çok önem verdiği konu olan ‘temiz bir Lefkoşa’ yaratılması adına da mevcut çalışmaları yoğunlaştıracaklarını dile getirdi.

Fellahoğlu, peyzajdan, kültür sanata, idari ve mali yapılanmadan, halka güler yüzlü hizmet verilmesine kadar çok yönlü birçok çalışmayı yeni yıl içerisinde vatandaşlara fark ettireceklerini belirterek, halkın da mevcut borçlarını ödeyerek bu süreçte ayağa kalkmaya başlayan LTB’yi dik duruma getirmede yardımcı olmasını diledi.

Mesajının sonunda belediyede oluşan çalışma barışının daim olması ve LTB’nin mali sıkıntılarından en erken sürede kurtulması temennisinde bulunan Fellahoğlu, bunu başarmak için çabalamayı sürdüreceklerini, yeni yılın LTB için umut dolu olması arzusunu dile getirdi.

Fellahoğlu bu vesile ile başta LTB çalışanları ve Lefkoşa halkı olmak üzere, tüm halkın yeni yılını kutladı.