Fellahoğlu Yapıcı ailesini ziyaret etti

8 yıldır oybirliği sağlanamayan LTB bütçesinde bu yıl için oybirliği sağlandı
3 Şubat 2014
kibrit
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir”
4 Şubat 2014

Fellahoğlu Yapıcı ailesini ziyaret etti

yanık

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, dün (31-01-14) Lefkoşa’nın tarihi Samanbahçe bölgesinde bulunan ve çıkan yangında evleri ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Yapıcı ailesini ziyaret etti.
LTB Başkanı Fellahoğlu, yangından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, Yapıcı ailesine belediyenin imkanları çerçevesinde yardımı yapmayı arzu ettiklerini kaydetti.

Bu amaçla LTB Halkla İlişkiler Birimi’nin çalışma içinde olduğunun altını çizen Fellahoğlu, Yapıcı ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Senar Türker’in sahibi olduğu, Filiz Yapıcı ile eşi ve annesinin kiracı olarak kaldığı ev 29 Ocak Çarşamba günü çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale gelmişti.