Fellahoğlu, Tiyatro Eleştirmeni Akmen’i kabul etti

26 Eylül 2013

Fellahoğlu, Tiyatro Eleştirmeni Akmen’i kabul etti

üstün

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu geçtiğimiz hafta Uluslararası Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Türkiye Merkezi Genel Başkanı Üstün Akmen’i kabul etti.Ziyarette LTB Kültür Sanat Koordinatörü ve Festival Komitesi Başkanı Yaşar Ersoy’da hazır bulundu.

Akmen ziyarette Başkan Fellahoğlu’na “Yazı Uçtu Sahneye Kondu” isimli kitabını takdim etti. LTB Başkanı Fellahoğlu ise Akmen’e Lefkoşa’yı simgeleyen plaket sundu.

Uluslararası Eleştirmenler Birliği Türkiye Başkanı Üstün Akmen, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin tüm sıkıntılara ve zorluklara rağmen 11 yıl boyunca devam etmesinin büyük bir başarı olduğunu belirterek, başta Festival Komite Başkanı Yaşar Ersoy olmak üzere, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nu tebrik etti.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise yaptığı konuşmada, Üstün Akmen’in her yıl olduğu gibi bu yılda festivalin tanıtımında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, desteğinden dolayı teşekkür etti.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..