Fellahoğlu’ndan maksatlı haberlere tepki

Fellahoğlu’ndan gençlere çağrı
21 Ağustos 2013
lettas
LTB ile LETTAŞ işbirliği kararı aldı
26 Ağustos 2013

Fellahoğlu’ndan maksatlı haberlere tepki

logo

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, belediyenin özellikle temizlik konusunda sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, bunun en büyük sebebinin de araçların bakım onarımında yaşanan problemler olduğunu açıkladı. LTB’nin maddi sorunlarının devam ettiğini, bu yüzden de özellikle temizlik çalışmalarında kullanılan ağır araçların bir çoğunun arızalı olduğunu ve yedek parça temini yapılamadığından geçici olarak kullanılamadığını belirtti.

Sorunun çözümü ve kaynak bulunması için var güçleri ile çalıştıklarını, buna ek olarak ellerindeki araçlar ve fedakarca çalışan personellerle birlikte temizlik çalışmalarına devam edildiğini aktaran Fellahoğlu, yetersiz olmasına rağmen Lefkoşa’dan çalışmaların sürdüğünü belirtti.

“Belediyeyi batıranlar bize belediyecilik dersi vermesin”

Başkan Fellahoğlu, özellikle Ulusal Birlik Partisi’nin yayın organı olan Güneş Gazetesi’nin yaşanan durumu fırsat bilerek sistematik bir şekilde LTB aleyhinde haberler yaptığına işaret ederek, bunun tamamen art niyet olduğunun altını çizdi.

Kendisinin 4 ay önce UBP’nin kontrolünde batırılan bir belediye devraldığını hatırlatan Fellahoğlu, aynı partinin yayın organının şimdilerde durmadan LTB aleyhine haberler yapmasını “siyasetin çirkin yüzü” olarak tanımladı.

Fellahoğlu, 12 milyon sterlini %20’lik faiz oranları ile borç alıp LTB’yi bile bile batıranların şimdilerde bizlere belediyecilik dersi vermesi manidardır” diyerek sözlerini tamamladı.