Fellahoğlu: “Müjdeli güzel günler önümüzde duruyor”

Eczacılar Birliği’nden Fellahoğlu’na ziyaret
30 Ekim 2013

Fellahoğlu: “Müjdeli güzel günler önümüzde duruyor”

konyalılar

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Konyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Sancar ile dernek yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Sancar

Konyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Sancar, Başkan Fellahoğlu’nun çok zor bir dönemde belediye başkanı olduğunu belirterek, Fellahoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.
Başkan Fellahoğlu’nun göreve geldiği günden itibaren başarılı işlere imza attığına vurgu yapan Sancar, “Başkan gayet başarılı. Vatandaşlar da bunu sürekli olarak dile getiriyor” dedi. Derneklerinin toplumdaki herkese eşit mesefade olduğunu anlatan Sancar şunları söyledi: “Bizim derneğimizde ayrı gayrı yok. Herkes bizim için eşittir. Biz de bu durumda halkımıza kim en iyi şekilde hizmet verirse, kim iyi güzel işlere imza atarsa bizler hep o kişilerin yanında oluruz.Bizler bu felsefe ile çalışmaya devam ediyoruz. Başkan Fellahoğlu kişi olarak da çok iyi ve dürüst bir insan. İyi ve dürüst insanlar her zaman başarılı olur kazanır”

Fellahoğlu
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise yaptığı konuşmada gerçekten çok kötü bir durumda belediyeyi devraldıklarını bir kez daha belirterek, “Biz elimizden geldiğince bütün imkanlarımızı, tüm şartları zorlayarak bize teslim edilen bu emaneti gözümüz gibi koruyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün iyiye güzele doğru gidiyoruz” dedi. LTB olarak Başkent Lefkoşa’da yaşayan hiçbir insan arasında ayrım yapmadan hareket ettiklerini kaydeden Fellahoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayrımcılık zaten yanlış birşeydir .Ayrımcılığı ileri toplumlar da reddediyor.Vatandaş olsun veya olmasın bu şehirde yaşayan bütün insalara biz eşit hizmet vermekle yükümlüyüz, vermeye de çalışıyoruz. LTB her geçen gün iyiye gidiyor daha da ileriye gideceğine inanıyorum. Müjdeli güzel günler önümüzde duruyor, biz bunu görüyoruz ve buna inanıyoruz ve buna inandığımız için de hergün işimize umutla ve kararlıklıkla geliyor, çalışıyoruz. Belediyemiz için de, halkımız için de bu durum görev süremizin sonuna kadar bu şekilde devam edecek”.