Fellahoğlu Metehan’da halk ile buluştu

“Basının gelişimi, toplumun ilerleyişinde önemlidir”
11 Temmuz 2013
onur
onur olguner
11 Temmuz 2013

Fellahoğlu Metehan’da halk ile buluştu

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bölgesel olarak düzenlediği toplantılar kapsamında dün (10.07.2013) Ortaköy,Kermiya-Metehan Bölgesi’nde halk ile buluştu. Halkla İlişkiler Birimi tarafından oluşturulan ve Lefkoşa muhtarlıklarıyla işbirliği içerisinde sürdürülen “Muhtarlar Masası” çalışmaları çerçevesinde düzenlenen bölge toplantılarının üçüncüsü Metehan Bölgesi Kemal Küçük Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu,Metahan Muhtarı Emine Davutoğlu ile Çevre ve Halk Sağlığı Komitesi üyelerinin katıldığı etkinlikte, Çevre İlaçlama ve Mezbaha Şubesi Sorumlusu Şafak Alibaba “Sivrisinek ve Genel Haşare ile Mücadele” konusunda bir sunuş yaparak halkı bilgilendirdi.
Belediye daha önce de Taşkınköy ve Surlariçi bölgelerinde halkla buluşmuştu.

Fellahoğlu: “Umudumuz,inancımız var ve kararlıyız”
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Metehan halkına LTB’de yaşanılan sıkıntıları anlatarak belediyenin yeniden yapılandırılması için görevi devraldığı günden itibaren bir normalleştirme dönemi başlattığını belirtti. Fellahoğlu LTB’nin önceden Avrupai hizmetler veren örnek bir belediye konumunda olduğunu ancak bugün olması gereken yerden çok uzakta olduğunu söyledi. LTB’yi ve kenti hak ettiği yere taşımak için “umudumuz, inancımız var ve kararlıyız” diyen Fellahoğlu bu umudun halkla ve LTB çalışanları ile büyüyüp güçleneceğini vurguladı. Fellahoğlu, Lefkoşa halkına çağrıda bulunarak “bu kent hepimizindir ve bu kentte hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi. Özünde haşere ile mücadele yöntemlerinin anlatıldığı bu toplantıların birde halkın sorunları dinleme vazifesini de gördüğüne dikkat çeken Fellahoğlu, dileyen herkesin bu toplantılarda kentin sorunlarını ve beklentilerini de dile getirebileceğini kaydetti.